dimarts, 14 de març del 2017

Rendir-se? Mai! - #Resistiréis


Des de l'AMPA del CEIP Santa Anna de Quartell ens hem sumat al projecte #Resistiréis.
Aquest projecte va començar des de la classe de 3r, 4t i 5é de primària de l'aulari de Benavites, tot gràcies a la gran sensibilitat que van demostrar els xiquets i les xiquetes al vore l'espot publicitari de la fundació juegaterapia.com, un anunci que els va fer reflexionar molt. Tot i que són alumnes de 8 a 11 anys van voler emprendre un fantàstic somni: ajudar i donar suport a molts xiquets que malauradament estan malalts amb càncer i a les seues famílies.
En aquesta ocasió, la fundació juegaterapia.com està immersa en una campanya de recollida de màquines de videojocs per tal d'ajudar a passar el dia més ràpid als xiquets que estan jornades llarguíssimes als hospitals de tota Espanya.





El lema "La quimio jugando se pasa volando"... ho diu tot.

Així doncs, tot el CRA Benavites - Quart de les Valls s'ha sumat a aquesta bona acció ciutadana, acció que de moment ja ha aconseguit: arrencar unes quantes llàgrimes, una forta sensibilització entre els més menuts empatitzant amb els altres, formar ciutadans responsables i actius i el més important...un aprenentatge que anem a rebre tots guiat per l'emoció. També des de Quartell volem donar el nostre suport. De segur que els que participem al llarg d'aquestes setmanes en aquest fascinant projecte n'aprendrem molt. 



Per participar ho podem fer de diverses formes:
fes-te una foto amb el cartell i hastag #Resistiréis, ajuda'ns a difondre per tot arreu el projecte i fer-lo viral, 
fes un donatiu amb algun joc o consola que no utilitzes, 
fes un donatiu econòmic al compte ES47 2038 9506 9160 0006 3126.

Anima't a col·laborar, junts podem fer moltes coses. Junts podem ajudar a tenir una societat més justa i un món millor.
Moltes gràcies per recolzar i donar suport a aquest projecte.
Coordinador del projecte:
Contacte. Jaume Olmos Piñar. 653081751
Twitter: @olmillos
WEBS: www.resistireis.com
http://crabenavitesquartdelesvalls.edu.gva.es


1 comentari:

Pilar ha dit...

M'alegra molt veure que ens sumem a aquesta iniciativa tan humana. Com deien els nostres majors: "no valores el que suposa estar bé fins que et poses malalt". Aquesta solidarizat amb els que de sobte es troben apartats del major tresor que por existir "estar bé", reben allò que més es necessita sempre i més en aquestos moments: "estima" i també els séis familiars i tots els que per altres malalties no estem on voldríem.
Una abraçada a tots i cadascú dela que formen part de l'escola perque encara que no ens vejam els vincles són tan forts...