dijous, 21 de setembre del 2017

Per molts anys, Bàsquet Quartell!!

 El Club Bàsquet Esportiu Quartell compleix 50 anys. Cal recordar que va néixer a l'Escola Santa Anna Quartell, el curs 1966-67 de la mà de la mestra de pàrvuls (així es deia abans a infantil) Mercedes Salvador (Doña Mercedes per a tots els xiquets i per a tot el poble), aficionada i practicant d'este esport.
Va néixer al pati de l'escola, en una pista de terra que, anys després, els mateixos jugadors es varen encarregar de condicionar i cobrir de formigó, més adient per a la pràctica d'este esport que la "graveta" inicial. Pregunteu pels que varen començar esta llarga aventura, segur que en coneixeu a molts...
L'Esportiu Quartell, "els verdets", ha arribat a jugar en categoria nacional, és un dels equips més antics de la Federación Baloncesto Comunidad Valenciana i ensenya a una montonà de xiquetes i xiquets a jugar a bàsquet i ser membre d'un equip. Difícil és trobar a alguna quartellera o quarteller que no haja passat pel Club.
Actualment, l'Esportiu Quartell té equips de totes les categories, benjamí, aleví, infantil, cadet i sènior. El president és Ramón Gaspar, i des d'ací els animem i aplaudim. Que ens donen molts anys més de bàsquet a Quartell i a tota la Vall de Segó!
Fa 25 anys. Alguns dels iniciadors de l'aventura.

Felicitats Bàsquet Quartell! I per molts anys!

Des d'ací, fem pública la invitació del Club Bàsquet Quartell i sols ens queda seguir recolzant-los i acudir als actes que han programat: