dimarts, 13 de novembre del 2018

Menjador: nou sistema de cobrament.

Al rebut del menjador del mes d'octubre haureu observat canvis. És el sistema de cobrament que es practicarà este curs. Ací teniu l'explicació per a un usuari de cada dia i sense beca:

  • D'octubre a maig: 148 dies de menjador.
  • 148 x 4.10 (preu diari del menú) = 606.80.-€
  • 606.80 : 8 mesos = 75.85.- € al mes


Es paga així la mateixa quantitat tots els mesos. Així, al mes d'octubre, haureu vist al rebut la quantitat de 95.85.-€ = 75.85.-€ + 20.-€ (fiança que es tornarà al final), en cas que tingueu sols un xiquet o xiqueta al menjador. Si en teniu dos, 191.70.-€
Este sistema sols s'aplicarà als que van tot el curs al menjador.


En els mesos de gener i maig, es farà una revisió per descomptar (si és el cas) les faltes justificades¹ que hagen tingut, retornant els diners corresponents. Sols es computen si són 3 faltes consecutives.

Als que gaudeixen de beca menjador, se'ls abonarà tot l'import que estiguen pagant segons el tipus de beca que tinguen, per exemple, si l'alumne té una beca "F", se li descomptaran 2.10.-€, que és la quantitat que està pagant per dia.
Als que no tenen beca, se'ls abonarà la quantitat corresponent al menú, és a dir, 3.-€, l'altre 1.10.-€ és el corresponent a les monitores de menjador.

(1): Molt important: cal que presenteu els justificants per a que us puguen retornar els diners.