divendres, 12 d’abril del 2019

Demà és el dia!

Trobades d'Escoles en Valencià. Quartell, 13 d'abril de 2019




La cançó “Som i serem paraules” sonarà amb força el cap de setmana a les set ciutats que acullen les Trobades d’Escoles en Valencià de les seues respectives comarques. Un mar de maragdes que anirà des d’Orba (Marina Alta) a Castelló de la Plana (Plana Alta) passant pel barri de Sant Josep a València, Aldaia (l’Horta Sud), l’Olleria (la Vall d’Albaida), Quartell (Camp de Morvedre) i Riba-roja del Túria (Camp de Túria).
La cançó composta per Alba Àlvarez “és una crida a compartir el camí, amb l’alegria de l’alumnat i amb les nostres paraules de sempre” explica la mestra. La mar de maragdes és com Alba Àlvarez va transformar el cartell de les Trobades en dos versos, “m’agrada la paraula maragda i vaig imaginar el vaixell surant damunt la mar”.
La música i la veu és de Dani Miquel “una lletra a la qual li vaig trobar la melodia de seguida. Volia que sonara agradable, apegalosa, i sobretot viva com són les Trobades. M’emociona quan escolte als xiquets i xiquetes cantar la cançó perquè ha complit perfectament la seua funció”.