dijous, 3 d’octubre del 2019

Aplicació del menjador. Instal·lació

A l'escola us hauran donat aquest full, que si no el teniu, podeu demanar-lo a Secretaria:

Heu d'emplenar-lo i entregar-lo degudament signat a Secretaria. Quan comuniquen al Grupo CAPS les vostres dades que heu facilitat al full, podreu instal·lar l'aplicació completament.

Podeu descarregar l'aplicació en aquest enllaç: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.prosolutions.grupocaps&hl=en_US o bé, des de AppStore o PlayStore, posant al buscador "grupo caps".

Una vegada descarregada, podeu registrar-vos. No ompliu encara l'email i la contrasenya, feu clic a "REGISTRE":

Tot seguit, empleneu les vostres dades: NOM, COGNOMS, E-MAIL, CONTRASENYA (no la del mail vostre, una nova que us servirà per a l'aplicació), CODI DEL CENTRE el codi del centre Santa Anna és 46003305). I feu clic a ENVIAR
Tot seguit, "accepteu", i en aquest moment ja podeu accedir a l'aplicació, veure el menú i les notícies.
Tan bon punt arribe l'imprés que heu emplenat al Grupo CAPS, podreu seguir completant el registre clicant al requadre de la pantalla principal "NOU ALUMNE" i enllaçar l'alumne com a mare, pare, tutor, familiar que sou.

Us farà falta:
El NIA de l'alumne (que si no el teniu, podeu preguntar-ho a secretaria)
La data de naixement de l'alumne, i
el parentesc que us uneix amb l'alumne.
Feu clic al requadre "AFEGIR", i si les dades són correctes, ja ho teniu:
Podeu afegir una foto de l'alumne clicant a l'avatar de la pàgina principal on estan les dades de l'alumne i triar una foto de la vostra "galeria". Aquesta foto podeu modificar-la en qualsevol moment.

Ja podeu gaudir del menú diari de tot el mes, de les notificacions sobre com ha menjat (sols en alumnes d'infantil) i de les notícies que  el Grupo CAPS comunique.