dijous, 21 de novembre del 2019

Resultat Eleccions a Consell Escolar 2019

Enhorabona!!!

Hem tornat a augmentar la participació en unes Eleccions a Consell Escolar.
La participació de les famílies de l'Escola Santa Anna ha sigut del 48,4%!!! Més de 4 punts per damunt de la convocatòria de fa dos anys, que va ser del 43,9% És interessant remarcar que, la participació mitjana a tots els centres educatius valencians sostinguts amb fons públics, va ser fa dos anys, del 14%.

En aquest 48,4% s'han comptabilitzat 91 vots vàlids i 1 vot nul. Després del recompte de vots, entren al Consell Escolar substituint a Francesc Cayo, Marta Ferrer i David Vivó (gràcies a tots tres), els candidats següents:
Annabel Duràn ___ 25,10%
Rubén Alarcó ____ 23,48%
Gastón Savignon _  22.26%
Com a substituts queden Azahara Martínez amb el 13,36% dels vots, M. José Queralt amb el 10,12%, i M. Angeles Cervera amb el 5,67%.

Els 3 membres elegits seran els nous representants de les famílies al Consell Escolar juntament amb M. Jesús Ferrer, F. Xavier Giménez i Lourdes Sanchis.
Hem d'agrair a totes les candidates i candidats que s'han presentat, la seua voluntad per fer una escola millor.

A hores d'ara, encara no tenim dades de participació de la resta de centres educatius valencians.
Hui s'han celebrat arreu de tot el territori valencià les eleccions per a la renovació i constitució dels consells escolars de 2.402 centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics.

Els resultats de participació del territori i per províncies es faran públics mitjançant un comunicat de premsa durant el divendres 22 de novembre i els resultats es faran públics el dilluns 25 de novembre.

No obstant això, totes les dades escrutades es poden consultar en temps real. La informació que es podrà consultar serà el percentatge de participació (públics i concertats, per sector i per província) i el resultat per federacions.

Podeu seguir les dades al següent enllaç: http://www.ceice.gva.es/econsells/val/result/default.asp