dimarts, 14 de gener del 2020

Xarrada de Silvana Corso a l'Auditori

Divendres 24 de gener a les 13:00h. esteu convidats a l'Auditori de Quartell a la xarrada programada pel CRA Benavites Quart de les Valls, dins el Pla de formació en centre que estan duent a termini.
La conferència de Silvana Mabel Corso, seleccionada entre les millors docents del món pel Global Teacher Prize, amb el títol "Cuando el cuerpo se hace signo. Entramado de una escuela inclusiva", és una oportunitat que no podeu deixar passar, per la rellevància i experiències de Silvana Corso.

Impulsada per una història personal i familiar, Silvana es va proposar construir una escola inclusiva i ara creu que cap escola hauria de dir-se inclusiva, ja que totes haurien de ser-ho.

Silvana Corso dirigeix una Escola d'Educació Mitjana inclusiva a la Ciutat de Buenos Aires. És professora d'història i està interessada en temàtiques de l'educació especial com la Intervenció en trastorns d'aprenentatge, estratègies d'inclusió educativa, trastorns del llenguatge en el xiquet, necessitats educatives i pràctiques inclusives en trastorns de l'espectre autista.

Ací teniu un vídeo d'una de les xarrades TED de Silvana Corso: