dilluns, 1 de juny del 2020

FASE 2. Informació del CEIP Santa Anna Quartell

Aquesta informació la tindreu penjada al tauló exterior de l'escola. Ací la teniu per disposar d'ella quan ho considereu:

Informació de Direcció del Centre i Conselleria. Fase 2:

⬅INFORMACIÓ FASE 2

Ateses les instruccions recollides en la RESOLUCIÓ de 26 de maig de 2020, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a la fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, s’informa que:
  • Les classes es continuaran realitzant de forma telemàtica fins al final d’aquest curs 2019-2020.
  • De forma excepcional, els tutors i tutores que així ho creguen necessari podran realitzar tutories individualitzades per a aquells/es alumnes que consideren. Aquestes es realitzaran amb cita prèvia i informant de la seua durada prevista. Totes les activitats són de realització VOLUNTÀRIA per part de l’alumnat.
  • Excepcionalment, els i les alumnes de sisé podran rebre tutories en grups reduïts de fins a 10 alumnes pel seu caràcter especial, ja que a l’any que ve canvien d’etapa i Centre.

Qualsevol novetat serà publicada i informada per part del Centre.

L’equip educatiu

-------------

PLÀNOLS DE TRÀNSIT (per a una correcta visita al Centre). A nivell de protocol, el més important és que a l'entrada del centre es desinfectaran mans i sabates, es prendrà la temperatura i es canviarà la mascareta que porteu de casa per una que us donaran al centre.
A l'eixida es tornarà a fer tot, tirant la mascareta a la paperera.

 

🔺PLANTA BAIXA. Eixampleu la imatge


 

🔺PRIMER PIS. Eixampleu la imatge