dimecres, 2 de setembre del 2020

Conselleria d'Educació. Web aulasegura.es

A l'espera del Consell Escolar de demà dijous, on ens comunicaran les pautes concretes del Centre, ací teniu una primera resposta als vostres dubtes:

 Ja heu visitat la web aulasegura.es? A aquest portal trobareu un apartat específic amb preguntes freqüents que resoldran els vostres dubtes sobre l’inici de curs. 

Com s’organitza l’alumnat a les aules? Es desinfectaran les zones de jocs infantils del pati?  Com s’organitza el servei de menjador? 

Podeu trobar les respostes a l'apartat "PREGUNTES FREQÜENTS": http://ow.ly/SQm330r7w2u


ACTUALITZACIÓ (dimecres 2 de setembre):

#AulaSegura: Demà dijous dia 3 podreu seguir en directe la roda de premsa de presentació de l’inici de curs 2020-2021 a través del Canal GVA i Facebook Live (11.30 hores).

 El conseller Vicent Marzà i el secretari autonòmic d’Educació i FP, Miguel Soler, presentaran el nou  inici de curs amb el lema ‘Aquest curs, amb tota seguretat, tornem amb ganes’.


 Enllaç per a seguir-ho en directe: canal.gva.es i facebook.com/gvaeducacio


ACTUALITZACIÓ (dijous 3 de setembre):

#AulaSegura: 👉 Ja es pot tornar a veure la roda de premsa d'inici de curs que han oferit a les 11:20h de hui, en directe, el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el secretari autonòmic d'Educació i FP, Miguel Soler.

  Podeu trobar-la en aquest enllaç:

 https://youtu.be/yKWAQljhqFk?t=1012