divendres, 29 de març del 2019

Mares Pel Clima

Des de la recentment creada Xarxa AFA Les Valls (Associació de Famílies d'Alumnes de Les Valls), integrada per les diferents AMPA de les escoles de Les Valls:

Joves de tot el món s'estan mobilitzant pel clima 🌍. 
Les nostres filles i fills encara són xicotets per a unir-se, però no volem que es queden al marge. Des del col·lectiu "Mares pel clima" 💪proposem donar suport a la mobilització portant els infants al col·legi els DIVENDRES amb la SAMARRETA PEL CLIMA: 

Agafa una samarreta blanca (millor si és reciclada, encara que haja d'anar a l'inrevés 🎽) i escriu amb lletres (verdes si és possible) PEL CLIMA. Personalitza el lema com vulgues: "xiquetes i xiquets PEL CLIMA" / "Júlia PEL CLIMA"/ "En peu PEL CLIMA"... I si t'animes, porta-la amb una mascareta o un mocador 😷per a denunciar la contaminació que ens fa tan de mal.
CADA DIVENDRES, EN PEU PEL CLIMA 🏔🏝🚲❄️🌧🌈☀️🌍


Si voleu seguir més de prop les accions que es volen dur a termini, podeu fer-ho pel grup de Whatsapp (Mares Pel Clima València):

O a nivell estatal pel grup de Telegram:
@madresporelclima (t.me/madresporelclima)

A Les Trobades del dia 13 d'abril a Quartell, si tot va bé, la Xarxa AFA Les Valls anirà a la cercavila amb la nova pancarta identificativa.