diumenge, 15 de maig del 2016

Atenció als sentiments! Primavera Educativa 2016

I va arribar el dia...
Que be que ho varen passar les nostres xiquetes i xiquets el dissabte!!

Els més matiners i conductors del projecte, varen arribar amb l'autobús i poc a poc desprès anaven arribant els demés.
Baixar de l'autobús i vore'ls la cara de felicitat, ja justificava el viatge!! Es varen dirigir de seguida a buscar la carpa on els tocava 'actuar'. Estava ocupada, encara no era l'hora. 

Aprofitaren per fer un passeig per les carpes veïnes i es ficaren a fer instruments de vent amb tubs de llumener, a introduír-se al món de la ceràmica... 


A l'escenari que hi havia al costat, Dani Miquel estava preparant-se per començar i quan per fi va començar... LA VIDA ÉS UNA FESTA, VIURE, RIURE I ESTIMAR...!! Es va posar a tots a la butxaca de seguida. Cançons participatives i un espai sense cadires davant l'escenari que de seguida es va omplir de color taronja. El color de les samarretes de l'Escola Santa Anna de Quartell.














El color taronja estava present allà on anares: als 'quads' de la Policia Local, escalant parets... 



Sols heu de vore la cara de satisfacció...






















.

El desenvolupament de la 'Gymkhana' va sorprendre a tots. Els xiquets i les xiquetes de quart de primària, ajudats per altres cursos, es varen ocupar del seu funcionament. Ells explicàven als qui s'apuntaren en què consisitien les diferents proves que havien de fer. Sorprenent! 


I encara que no ho cregau, també hagueren de parar a reposar forces...

Agraïr a tots els que heu fet possible dur aquest projecte endavant. Que no pare. Encara ens queden moltes Primaveres!!

(Dispossem de més fotos de la festa, si voleu que vos les fem arribar, comuniqueu-ho per e-mail. Així mateix, si voleu fer-nos arribar les vostres fotos, també podeu enviar-les per e-mail. Per si no ho recordeu, és aquest: ampa.quartell@gmail.com)