dijous, 26 de maig del 2016

Tallers d'educació emocional

Vos passem informació dels tallers que s'estan portant a terme a la Casa de la Dona i si vos sembla interessant, podem programar-ne més el curs que ve.

Hola a tots, com sabeu la intel·ligència emocional és una de les capacitats més importants pel desenvolupament integral i el benestar dels nostres fills, i que és necessari fomentar-la desde tots els àmbits. Per això, ens alegra molt contar amb iniciatives que la treballen. Desde el mes de març están portant-se a terme uns tallers d’educació emocional per a xiquets de 6 a 11 anys, en La Casa de la Dona de Quartell. Están tenint una gran acollida i el pròxim curs és molt probable que es tornen a oferir i puguem disfrutar-los. Vos informarem amb antelació.
Si esteu interessats, encara podríeu participar en el últim taller d’aquest curs, es realitzarà el pròxim 17 de juny, de 17h a 19h, en aquest es va ha treballar la comunicació, aportant als xiquets que assisteixen, estratègies i habilitats per a expresar-se i mantindre bones relacions amb els demés.
A tots els interessats, deurien reservar plaça amb antelació, al 686567659 o enviant un correu a esser@esserorienta.es