diumenge, 1 de maig del 2016

Primavera Educativa 2016


VINE I PARTICIPA!!

Aquest cap de setmana (de divendres 13 a diumenge 15) teniu un grapat de coses a fer a l'antic llit del riu Túria.
La nostra Escola participa el dissabte 14 i ací vos deixem la web de Primavera Educativa per a que consulteu les activitats que es van a dur a terme: http://mestreacasa.gva.es/web/primaveraeducativa/programacio

També podeu descarregar l'aplicació per a mòbil (APP) on està tota la pàgina web: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tyris_software.primaveraeducativaproject

Per a facilitar les coses (a la web i a l'app trobareu totes estes imatges i més), ací teniu el mapa i les resenyes de l'espai on estarà el CEIP Santa Anna Quartell presentant el seu projecte:

 El projecte "Atenció als sentiments" conjuga 2 aspectes molt importants dins de l´aprenentatge que realitzem a l´escola: La competència social, aspecte fonamental que sustenta les relacions interpersonals dins de l´àmbit educatiu i fa créixer en els xiquets valors molt importants per a la convivència; i el treball de l´atenció concentració, que en aquesta societat de l´estrés i la rapidesa és tan necessari.

Per a mostrar el nostre treball hem decidit fer un gymkhana amb 5 proves on els xiquets realitzaran les activitats de que consta el taller:
* Illa de l´amistat: On els xiquets faran fitxes amb laberints i buscar dibuixos iguals, i on podran ajudarse. Treballem l´atenció visual i la superació de reptes.
* Illa de l´hoquei: Amb una activitat d'atenció auditiva on han de discriminar una paraula clau d´altres. Treballem la concentració i l´escola activa.
* Illa de la sinceritat: Treballarem el binomi Causa - Conseqüencia amb unes preguntes que deuen contestar per acord del grup, on la mediació i acceptació d´alternatives és tan importat.
* Illa de la família: El grup es col·locarà entre 2 taules on es troben les parelles d´un joc de memo. Hauran d´observar la fitxa i comunicar-se d´un en un, per a que el darrer trobe la parella.
Observació i comunicació.
* Illa de la pallassada: Una activitat de mímica. Un xiquet llegirà una situació o un fet i ha d'expressar el sentiment que li provoca. Els altres han d´endevinar quin sentiment és.
El fonament d´aquest taller, la manifestació i observació dels sentiments.

EL TALLER EL DUREM A TERME EL DISSABTE 14 DE MAIG EN 2 PASSES:
1R: DE 13:30 A 14:30H
2N: DE 14:30 A 15:30H
A LA CARPA NÚMERO 5.
LA DURADA DE LA GYMKHANA ÉS D´APROXIMADAMENT 45 MINUTS.
EL TALLER ESTÀ INDICAT PRICIPALMENT PER A ALUMNAT DE PRIMÀRIA PERÒ VOS CONVIDEM A TOTS A VORE´L I PARTICIPAR.
VINE I PARTICIPA!!!!


L'Ajuntament de València habilitarà 2 autobusos gratuïts que faran tot el circuit vora riu per facilitar la mobilitat: